Tarieven

Tarieven.

Wat kost een scheiding bij Scheiden met visie?

We vertellen je graag alles over ons tarief tijdens het eerste, vrijblijvende kennismakingsgesprek. Met de scheidingsbemiddelaar bespreken jullie je persoonlijke situatie en wordt er gekeken of de “klik” er aan beide kanten is. Scheiden met visie werkt met een gegarandeerd, vast, all-in tarief.

 

Wat doen de bemiddelaars van Scheiden met visie voor dit vaste tarief?

1 - Er vinden zoveel gesprekken plaats als nodig is om tot goede afspraken te komen waarin jullie je beiden kunnen vinden. Gemiddeld zijn dat 4 tot 6 gesprekken, maar als het nodig is volgen er meer. We staan ervoor dat jullie in onderling overleg tot goede afspraken komen.

2 - Onze dienstverlening is compleet. Inclusief zijn: alle bemiddelende gesprekken, al het noodzakelijke uitzoekwerk en alle berekeningen die noodzakelijk zijn en alle op jullie persoonlijke situatie gebaseerde adviezen. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een gedetailleerd ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant.

3 - Ook de correcte juridische afhandeling bij de rechtbank en inschrijving van de scheiding in de Registers van de Burgerlijke Stand zijn inbegrepen.

 

De beste prijs-kwaliteitverhouding
Scheiden met visie heeft haar dienstverlening zo ontworpen dat deze het beste aansluit bij de behoeften van onze cliënten. Onze ervaren consulenten zijn goed opgeleid en worden continu bijgeschoold. De kwaliteit van onze bemiddeling staat voorop.

Pin It

» » Tarieven

« »